Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Fly high, reach the sky!

H δεύτερη κατασκευή μου με θέμα τους χαρταετούς 
είναι ένα παιδκό καμβαδάκι!
Τσόχινοι χαρταετοί, συνεφάκια και φιογκάκια
υποστηρίζουν το "κεντημένο" αγαπημένο μήνυμα
"Fly high reach the sky!"
που σημαίνει
"Πέταξε ψηλά άγγιξε τον ουρανό!".

Αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά...


Τα χρώματα όμως είναι πολύ πιο όμορφα ... γιατί φαίνονται έτσι;
Κάποιος να μου βγάζει τις φωτογραφίες παρακαλώ!

10 σχόλια:

  1. Το πινακάκι σου όμορφο και αισιόδοξο!!!! Για καλές φωτογραφίες, φωτογραφίζουμε πάντα με το φως της ημέρας (κατά προτίμηση σε εξωτερικό χώρο) και φυσικά χωρίς φλας..... Πολλά φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για τις συμβουλές Βίκυ μου! Γελάω γιατί είναι ακριβώς τα αντίθετα απ' ότι κάνω...σχεδόν πάντα φωτογραφίζω νύχτα, μιας και φεύγω χαράματα από το σπίτι και γυρίζω αργά, άρα ποτέ σε εξωτερικό χώρο και φυσικά πάντα με φλας! Στο εξής θα φροντίσω οι "φωτογραφήσεις" να γίνονται Κυριακή πρωί και στο μπαλκόνι!
    Να έχεις μία πολύ γλυκειά μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωτηρία μου
    είμαι σίγουρη οτι το πινακάκι αυτό θα στολίσει κάποιο παιδικό δωμάτιο και θα δώσει αέρα σε παιδικά όνειρα,να πετάξουν ψηλά!!!
    Για τις φωτό,ήδη πήρες τις κατάλληλες συμβουλές,τις οποίες υποστηρίζω κι εγω.Καλλίτερα με το φως της ημέρας,για να μην αδικούνται τα έργα σου.
    Φιλάκια πολλά Καλό ξημέρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρά μου, σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Πάντα γλυκύτατη και με τον καλό τον λόγο! Να έχεις μία πολύ όμορφη μέρα!!!

      Διαγραφή
  4. Εγώ σου είπα πιο είναι το σωστό.... δεν σου είπα ότι τα κάνω κιόλας!!!χα!χα!χα! Μην μου χρεώσεις και κανένα κρυολόγημα.... Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα...μην ανησυχείς...ένα (σοβαρό) θεματάκι μεταξύ θεωρίας και πράξης το έχω πια, οπότε δεν κινδυνεύουμε ούτε εγώ από κρυολόγημα ούτε εσύ από το να σου ζητήσω τα ρέστα!
      Συμβούλευε άφοβα!!! Φιλί!!!

      Διαγραφή
  5. Καλώς σε βρίσκω, Σωτηρία!! Ομορφο και χαρούμενο το πινακάκι σου με τους χαρταετούς !!! Θα ταξιδέψει και αυτό στο όμορφο πανηγύρι της αγάπης για να στολίσει και να γεμίσει ελπίδα κάποιο παιδικό δωμάτιο !! Τα φιλιά μου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σ' ευχαριστώ Πέπη για τα γλυκά σου λόγια! Πόσο όμορφες οι κατασκευές σου για τους "Χαρταετούς της Καρδιάς" αλήθεια! Υπέροχες! Χαίρομαι κι εγώ πολύ που σε βρίσκω και ανακαλύπτω τις πανέμορφες δημιουργίες σου!. Σου εύχομαι μία καλή και δημιουργική χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλες εφαρμόζουμε το ρητό "όσο ζω μαθαίνω"!!! Αρκεί που γίνονται όμορφα πράγματα!! Τουλάχιστον οι αποδέκετες θα τα θαυμάσουν στα φυσικά τους χρώματα! Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχεις δίκιο Τέτα! Βέβαια τώρα που το ξαναβλέπω σαν να μοιάζουν περισσότερο με ψάρια παρά με χαρταετοί αλλά όπως λέει και μία αγαπημένη φίλη...έτσι είναι τα χειροποίητα! Επίσης εκτός από το "όσο ζω μαθαίνω" ισχύει και το "όποιος δουλεύει κάνει λάθη"! Να είμαστε καλά να μαθαίνουμε, να δουλεύουμε και ας κάνουμε και λάθη! Φιλιά και από μένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή