Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Μixed media καμβάς "ΒΕST FRIENDS FOR EVER"

Η τεχνική mixed media πάντα με γοήτευε 
αλλά δεν είχα τολμήσει μέχρι σήμερα να τη δοκιμάσω...
έφτασε όμως η ώρα!
Αφού συμβουλεύτηκα διάφορα βιντεάκια στο youtube,
έφτιαξα ένα καμβαδάκι με πολύ απλά υλικά που είχα
και είμαι τόσο μα τόσο ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα!
Θα το κάνουμε δώρο στη φίλη της Λυδίας
τη Μαρία Β. που έχει γεννέθλια στις 27/2!
Ιδού:





Δεν είμαι σίγουρη ότι έχω ολοκληρώσει το καμβαδάκι...
ίσως προσθέσω κάποια στοιχεία ακόμη!
Ένας καινούργιος απέραντος και ανεξάντλητος κόσμος δημιουργίας
νομίζω πως μόλις μου φανερώθηκε!

18 σχόλια:

  1. Πράγματι Σωτηρία, τράβηξες μία νέα αυλαία!!!
    Πολύ καλόγουστο το καμβαδάκι ,κι οταν σκέπτομαι οτι το κάνεις για πρώτη φορά...ζηλεύωωω.Θέλω να δοκιμάσωωωωωωω
    Καλή σου μέρα και Καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρά αν εγώ έφτιαξα αυτό σκέψου τί θα φτιάξεις εσύ που το ταλέντο περισσεύει!!! Αναμένω με ανυπομονησία!!! Καλή Σαρακοστή και σε σένα! Φιλί!

      Διαγραφή
  2. Εγώ Σωτηρούλα μου νομίζω πως κρύβεις μέσα σου ένα μεγάλο καλλιτέχνη.... προχθές με ρώταγες για τα σεμινάρια και σήμερα να το καμβαζάκι, το οποίο είναι και τέλειο!!!!!!! Πολλά φιλιά και ευχές για καλή σαρακοστή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε...καλά...τέλειο δεν το λες αλλά έχω ενθουσιαστεί τόσο πολύ με τις δυνατότητες!!! Εσύ ήσουν η έμπνευση αλλά εννοείται πως για να φτάσω στο επίπεδό σου θα το χρειαστώ το σεμιναριάκι μου...κι αν τα καταφέρω! Καλή Σαρακοστή και πολλά φιλιά και από μένα!!!

      Διαγραφή
  3. Μπράβο βρε Σωτηρία, σε ξαναβρήκα, γιατί σε είχα χάσει.... τώρα οκ.
    Πολύ όμορφο το καμβαδάκι σου!!! Μ αρέσει πολύ αυτή η τεχνική αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Εσύ πάντως βλέπω ότι "τόχεις", γι αυτό συνέχισε και δεν θα χάσεις !!!!!! Καλή Σαρακοστή και πολλά φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ χαίρομαι που ξαναβρισκόμαστε Ράνια μου! Πριν λίγο χάζευα τους υπέροχους πήλινους χαρταετούς σου καθώς και τις υπόλοιπες πανέμορφες δημιουργίες σου! Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ναι...θα συνεχίζω Ράνια μου (κι όχι γιατί νομίζω ότι τοχω...χαχαχα την τύφλα μου δεν ξέρω) αλλά γιατί είναι κάτι σαν μικρόβιο αυτό που με πιάνει κάθε φορά που ασχολούμαι με κάτι καινούργιο...κολλάει το μυαλό μου και θέλω να φτιάξω κι άλλα κι άλλα.. για να δούμε αν θα βρω και τον χρόνο να το κάνω! Καλή Σαρακοστή και να περνάς όμορφα Ράνια μου! Πολλά φιλιά κι από μένα!!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραίο αποτέλεσμα !!!!!! Μπράβο , Σωτηρία !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Νίκη μου! Καλή Σαρακοστή και πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  5. Ομορφο και χαρούμενο το καμβαδάκι σου, Σωτηρία!! Γεια στα χέρια σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Πέπη για τα καλά σου λόγια! Να είσαι καλά και να έχεις ένα όμορφο και δημιουργικό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  6. Είναι πάρα πολύ όμορφο, αν θες δώσε κάποιο λιωκ για κανένα εύκολο βιντεάκι μήπως πειραματιστώ κι εγώ που έχω χάσει την έμπνευσή μου τελευταία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Δέσποινα! Ευχαριστώ για το μήνυμά σου! Λοιπόν είδα αρκετά βιντεάκια και εικόνες αλλά δύο καλά για αρχή είναι νομίζω τα https://www.youtube.com/watch?v=n1-KRvZI82s και
      https://www.youtube.com/watch?v=0qd1u1BIYDs. Βέβαια δεν είχα τόσες σφραγίδες (η αλήθεια είναι πως είχα μόνο μία) και επίσης καθόλου στένσιλς αλλά έκανα δουλειά με τα στρογγυλά σουβεράκια που χρησιμοποιώ στις συσκευασίες και το αποτέλεσμα μου φάνηκε μια χαρά αποδεκτό. Επίσης, δεν κάλυψα όλο τον καμβά με χαρτί αλλά έβαλα σε 4 μόνο σημεία κάποια κομμάτια που είχα με νότες και πουά. Αυτά, γιατί είμαι και αρχάρια αλλά ανυπομονώ να βρω χρόνο να φτιάξω το επόμενο Δέσποινα! Επίσης, είμαι σίγουρη ότι η έμπνευσή σου δεν έχει χαθεί και γι' αυτό ανυπομονώ να δω κι αυτό που θα φτιάξεις εσύ!!! Φιλί!

      Διαγραφή
  7. Τόσες μέρες θέλω να σου αφήσω σχόλιο Σωτηρία και να σου πω ότι χαίρομαι που σε ανακαλύπτω !!!Οσον αφορά τα mixed media που και εγώ τα μαθαίνω μαζί με τη Βίκυ έχουν πολύ ενδιαφέρον γιατί δημιουργείς από πολύ απλά υλικά !!! Πειραματισμούς θέλει και από σφραγιδούλες οτιδήποτε , φουσκάλες χαρτί από κουτί που κάνει ρίγες !!1
    Περιμένουμε την άλλη σου προσπάθεια!!1
    Καλή εβδομάδα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ θερμά Νικόλ! Κι εγώ έχω στον νου μου συνέχεια πότε θα καταφέρω να ξεκλέψω λίγο χρόνο για να μπορέσω να πειραματιστώ αλλά μέχρι σήμερα δεν τα έχω καταφέρει! Πόσο θα ήθελα να είμαι μαζί σας στα σεμινάρια για mixed media δεν λέγεται!!! Έχω δει τις δημιουργίες σου και φτιάχνεις μικρά θαύματα! Μπράβο σου! Να έχεις κι εσύ μία πολύ όμορφη και δημιουργική εβδομάδα!

      Διαγραφή
  8. Καλώς σε βρήκα, Σωτηρία!
    Ο πίνακας που έφτιαξες είναι πολύ όμορφος!
    Δεν έχει τύχει να ασχοληθώ μέχρι στιγμής με τα mixed media, είμαι εντελώς ανίδεη, αλλά μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα που προκύπτει. Θα ρίξω μια ματιά στα βίντεο που προτείνεις πιο πάνω, μπας και το πάρω απόφαση!
    Καλή σου εβδομάδα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Έλλη! Χαχαχα..κι εγώ ανίδεη είμαι και μάλλον το αποδεκτό αποτέλεσμα οφείλεται στην τύχη του πρωτάρη!
      Αναμένω να δω το πρώτο σου έργο!
      Να έχεις κι εσύ μία πολύ όμορφη μέρα!

      Διαγραφή
  9. Καλή Ανάσταση με υγεία και αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά Τέτα! Τις καλύτερες ευχές μου για ανάσταση μέσα μας και γύρω μας! Να περνάς όμορφα και δημιουργικά και του χρόνου με υγεία!

      Διαγραφή