Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Dream Houses...mixed media

Ο πρώτος μου πίνακας mixed media σε ξύλο,
υπό την καθοδήγηση της εξαιρετικής δασκάλας 
κας Αλεξάνδρας Γεωργακοπούλου 
(http://misirlouhandmade.blogspot.gr/):


Νομίζω ότι οι μπαταρίες μου γέμισαν για λίγο καιρό...
ελπίζω να βρω και το χρόνο να φτιάξω γρήγορα τον επόμενο!

10 σχόλια:

  1. Καλή αρχή Σωτηρούλα!!!!!!!!!!!! Ελπίζω να κατάλαβες πως όλο αυτό είναι μαγικό!!!!! Πολύ όμορφη η δημιουργία σου!!!!!!!!!! Φιλιά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ αγαπημένη Βίκυ! Δεν ξέρω αν ένιωσα τη μαγεία, έτσι όπως στριμώχθηκα για να τα καταφέρω να πάω, πάντως ήταν σίγουρα μια ανάπαυλα το σημερινό...κάτι σαν τονωτική ένεση μέσα σ' όλα!
      Όσο για τη δημιουργία μου, οι ατέλειες πολλές αλλά δεν πειράζει...απήλαυσα την κάθε στιγμή...πρώτη πήγα και από τις τελευταίες έφυγα!
      Φιλί κι από μένα Βίκυ και συνέχισε να μεγαλουργείς!!!
      Θα τα πούμε σύντομα...

      Διαγραφή
  2. Συμμαθήτρια τι ωραία !!! Είναι πράγματι μαγικό όπως λέει και η συμμαθήτρια Βίκυ !!! Να προσπαθείς να τα καταφέρνεις γιατί είναι απόλαυση!!!
    Καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με έχετε πείσει και οι δυο σας, κυρίως με τα υπέροχα έργα σας!!! Θα βάλω λοιπόν τα δυνατά μου για να τα καταφέρω!!! Να είσαι καλά Μαρία και να έχεις κι εσύ μια πολύ όμορφη εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  3. Αφού έγινε με την καθοδήγηση της πρώτης των πρώτων,υπήρχε περίπτωση να μην είναι αυτό που είναι;;;ΓΛΥΚΑ!
    Καλή δημιουργική συνέχεια Σωτηρία,είμαι σίγουρη οτι θα κολλήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημέρα Χαρά μου και σ' ευχαριστώ! Πραγματικά η Αλεξάνδρα ήταν καταπληκτική δασκάλα και το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλύτερο αν την είχα ακολουθήσει κατά γράμμα. Όπως πάντα όμως έκανα τα δικά μου κι έτσι βάζοντας το ένα χρώμα πάνω στο άλλο βγήκε λίγο μουντζουρωμένο το πινακάκι μου! Από την άλλη αν δεν δοκιμάσεις πώς θα μάθεις; Έχεις δίκιο πάντως...η σκέψη μου έχει κολλήσει ήδη και ταξιδεύει σε ιδέες και υλικά ολημερίς! Τον χρόνο όμως πού θα βρω που δεν τον έχω...μην μείνω στη σκέψη φοβάμαι! Όπως και να έχει είναι ένας καινούργιος δημιουργικός κόσμος και χαίρομαι που έκανα την αρχή! Σε φιλώ και καλή δημιουργική συνέχεια και σε σένα!!!

      Διαγραφή
  4. Υπεροχη δημιουργια!!!!!!
    Μπραβο σου μπραβο και στη δασκαλα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σ' ευχαριστώ θερμά Κατερίνα! Χαίρομαι που με βρήκες κι ανακάλυψα έτσι κι εγώ το όμορφο blog σου και τις εξαιρετικές δημιουργίες σου! Να περνάς όμορφα και να δημιουργείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όμορφη η δουλειά σου. Τα χρώματα που αναφέρεις πως είναι μπερδεμένα, στην φωτογραφία τουλάχιστον, δεν φαίνονται άσχημα. Καλή αρχή στην νέα σου ενασχόληση με πολλά φιλιά και ευχές για καλό τριήμερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να είσαι καλά Ελένη! Ευχαριστώ για τα καλά λόγια και ανταποδίδω τις ευχές για ένα όμορφο, ήρεμο και δημιουργικό τριήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή